Sambo i Stavanger

Efter en lång resa till västkusten var både jag och Mickan så utslagna och slitna att det blev taxi för 110 NOK istället fär att gå 15 minuter... men så vägde ju vår packning värre än tio tunnor med cement....

Huset är fint, lägenheten är fin och efter att vi städat och fått in alla saker är det fint fint fint. Visserligen en del defekter, som att kylen piper var trejde minut som varning för att dörren är öppen (vilket den INTE är) och att vi inte kan hitta informationsblad, eller förstå oss på, tvättmaskinen.

Min tidigare boss ringde mig idag och ville så snart som möjligt haffa mig till Coop-klanen åter igen. Inte varje dag man blir uppringd och erbjuden jobb.. så visst sa jag ja! Jag är till och med glad för att vara extra lite överallt i butiken och måla ett tak i parkeringshuset vitt när det inte finns något extra att göra... bra jobb!

Nu ska jag sova min första natt i mitt nya rum. Om en vecka kommer Björn. Och Kim. Och Lisa. Och förhoppningsvis Victor. Vi kommer bli en enda stoooor familj!


RSS 2.0