Stockholm tur-retur


Endagstripp med is latte drickande lillasyster till kungliga stan. Ambassaden i sikte och en lång kö framför. Några timmar och lite solbränna senare, blev jag äntligen ett visum rikare! Jippie!

Kvällens varning: Det är högst troligt att du kommer bränna tungan om du dricker varmt kaffe lika fort som andra dricker det kallt.

tjoff tjoff fattiglapp


Fyra vänner och en lånad bil begav sig i tisdags till Gekås för att spendera pengar på billiga ting. Världens bästa driver-lollo, shopoholic-mick, pop delight-Lis och torkad mango-Bettan. "Nöjda" och glada med kvittot i hand åt vi torrt bröd och mos under en markis i regnet. mums. Tack tjejer för en bra shoppingrunda!


   

o förresten:
Pop delight
9% fat
popped, not fried
Nacho cheese
Great taste!


I wanna go far, far away...


... precis som alla andra verkar göra. Lovisa o Micke, Nikki o Alex, Sofia och Emma, Alle och the gang, Antonia m.f.

Till helgen blir det säkert regn i Halmstad o hur mycket kul finns det då att göra i denna underbara sommarstad? För det tar inte en hel helg att städa rummet?!



Regn på midsommar, rena rama klassikern. Skål på er! O självklart skål till Sofia som fyller 19 år idag! GRATTIS!
 sofflis o betty, jä.


"nämen, där sitter du och kikar"


image57
Ebba
, sötast av de sötaste.



call it love


åh vad jag gillar fjärilar i magen                                                   


image56
                                                                                              Mattias



Grattis tjejer!


image53
Girls just wanna have fun 

image55

image54

O grattis till alla andra också!



Sjung om studentens lyckliga dag


Student 2007
8 juni

Dagen började kalasigt bra med frukost och champagne på Annas kajkant. En stadig frukost att hålla sig på resten av dagen :) Hela SP04k var finklädda och totalt laddade för den stora och sista dagen med gänget.

image42

Ex antal studentsånger, såpbubblor och skoskav senare kom vi till skolan för fotografering och avslutning i Bergmanssalen. Kanske var det ingen traditionsavslutning men vad gör det när Spice Girls och Five fick hela salongen att ställa sig på stolarna och shaka? Allt skakande och tjoande ledde till mösspåtagning och vipps så var vi studenter på riktigt, och efter ytterligare ett vipps shakade vi på scenen utanför skolan och sen vidare mot vår rosa vagn...

   
 

Efter en skumpig och varm färd i vagnen kom vi äntligen fram till slottet där vi trängde oss längst fram i ledet till vår utlovade plats. Det var värt lite spring och stön i värmen för att hinna ikapp resten av klassen som bar den otroliga skylten. Hopp, sång, skrik och vissel genom stan och på ett kick hade vi jobbat oss genom i Norre Katts park till familj o vänner.

   
    
Studentmottagning, paketöppning, trött nacke och jordgubbstårta på altanen för att några timmar senare åka vidare till Vicky och förfest med större delen av SP04k. Galet rolig kväll med taxistök och studentrumpor, skumpa och det där bakom stenen ;) Till Tylösand och Paradiset senare på kvällen där det baaara var massa glada, vitmössade partyprissar och där morgondagen kändes långt långt bort.

                                      

 P.s. tack lisi för det svalkande blåsandet :) och du Fidde, Saga gillar mig bäst!!!


                                                               SP04k - För vi har tagit studenten för fan vad vi är bra!


sjätte juni - nationaldagsfirande

image41






                Hejdundrandes nationaldag

Det är inte var dag kungaparet besöker Halmstad, så när det väl händer ska det hända med ett brak. Vi ska visa hitan och ditan hur bra vår stad är, hurra!

Nova Cantica, Cantabile och Per coro sjöng i vita kläder och så fort kungaparet vinkade, vinkade snabbt kören glatt tillbaka. Precis så som det ska vara! Något som inte var som det skulle var dock att paddanbåten anlände på tok för tidigt, men eftersom vi sångare är så bra så löste vi det med glans. Precis så  som vi alltid gör!




                                                                                                                             Bild: hallandsposten

På fika i skogen


Morgonfika hos Marianne i Mjöalt. Otroligt mysig gård, fria höns och vackert väder. Äntligen en ordentlig avslutning där man kan säga att tack och hej, lämna blomma med kort där det står "Vi kommer sakna dig!", o verkligen mena det också. Det är så det ska vara!

   




en av alla


Egentligen ville jag skriva deppigt, men varför deppa när men ska vara glad, egentligen?
Så vi hoppar den tråkiga biten och går rakt på det bättre.

Till gårdagens baldrottningar och kungar så vill jag bara säga att ni verkligen lös upp bland folkmassan. Vackrast o snyggast, det var ni! Hoppas att natten och morgonen var lyckade o att varken klänning eller fötter är alldeles för trasiga.



 På fredag tar vi studenten och sen kan inget förstöra vår sommar. Ni är otroligt betydelsefulla och utan er hade det inte funnits någon annan. Så den här sommaren måste vi ta vara på, och bry oss mer om varandra, för det sista jag vill är att vi ska försvinna.


Ni är underbara. ♥

Fem, bara fem dagar kvar


Vem vill vara trea nu ALLA, ALLA                                                                     

                                                                               Vem vill vara trea nu ALLIALLIHOPA                     

student 07 !

På fredag är det vår tur att bära mössor, njuta av champagne frukost, gråta en skvätt, kramas, åka vagn med världens bästaste klass, visa upp vår girlpower-skylt för hela stan, vissla oavbrutet i visselpipor (och kossan), skrika oss hesa, gå vilse i norrekattspark, spilla på den vita klänningen (förhoppningsvis inte), få skoskav och skav runt halsen, bli uppvaktade med roliga figurer och blommor, ha allas ögon på oss, äta tårta, festa i paradiset tills solen går upp, lämna skolan bakom oss, sjunga, njuta och uppleva vår livs bästa dag.


                                                                                              För äntligen är bullarna färdiga att tas 
                                                                                             ur ugnen och alla får vi del av tårtan!



Mormors dag


Ett stort GRATTIS till min mormor som fyller 70 år idag!
Hon är en riktig kanon mormor minsann!



GRATTIS


RSS 2.0