Släng axe i väggen

image225image226
Grabbar, jag säger bara att Abercrombie & Fitch får vilken flicka som helst att falla...

www.abercrombie.com




The swan chair


Egentligen är jag inte mycket för lila, men jag kan inte låta bli att tycka om Arne Jacobsons lila skönheter.


image224

Skippa mattan, men resten tar jag med mig till mitt egna hem.


okej, jag erkänner...


.. eftersom jag fått en del skeptiska kommentarer efter bilden från oscarsgalan så måste jag nu erkänna att det är en bluff! Ja jag vet att det är en slående likhet mellan mig och den stora stjärnan i rött.. men det är alltså inte jag.

Den regniga sanningen är mindre glamorös:


image223

men jag rörde faktiskt mattan med ett finger !!



wherever I go, it will always be you



För si sådär 9 månader sedan delade jag på ett speciellt litet armband. Pärlorna blev uppdelade på sju handleder som just nu befinner sig på lite olika platser i världen. Kanske inte armbanden.. men iaf personerna till handlederna där det en gång har funnits eller fortfarande finns ett armband. Min del är i Kalifornien och igår besökte vi parken.

Det är lustigt det där... hur en sådan liten sak (ihop satt på ett kyrkis by the way) kan ha så stor betydelse. Jag minns när jag fick det, av Lisa och hur det stramade runt min handled i ett vitt gummiband. Armbandet skickades runt och fick vara med om alla möjliga äventyr. Gummibandet blev slitet och mindre (eftersom en viss Malin tyckte att det var för sort och gled av handleden:) men hängde ändå alltid med på något sett. Nu har vi alla en varsin del att ta hand om.. Vi slipper tjata på varandra att "nu är det min tur" eller "vem hade det senast". Det enda vi behöver göra nu är att titta på det ibland och tänka på att det någon stans där ute finns en, eller två eller sex andra som gör precis likadant och saknar de andra pärlorna precis lika mycket.

love,

 


RSS 2.0