Minnen i en egen mapp


Satte mig ner för att kika igenom alla de bilder min dator fullproppas av och kom fram till att jag har en del riktiga godingar som man nästan glömt bort. Minns ni när vi var hos Frida i Torup? Vi åt bullar,  lekte i snön, sjöng julsånger, lagade mat och sjöng karaoke?


För två och ett halvt år sedan fick vi ryck och promenerade läääänge på Galgberget. Vi gömde oss bland skadade träd från Gudrun, övade powerwalk och kastade löv... kommer ni ihåg att vi lovade oss själva att få det till en vana?


Minns du när vi varit i Oslo och jag köpt en ny skidjacka? Jag är inte säker på om jag faller mest för dig eller för jackan på den här bilden ?!?!  =) Men bra är den i alla fall.



Minns ni ihåg hur snygga vi var på mitt 16 års kalas? Tur att vi i efterhand kan säga att det trots allt var några år sedan och att vi nu är både större, mognare, smartare och snyggare... faktiskt!


Kommer ni ihåg den här tokbilden från Österrike?


Jag hade kunnat fortsätta i en evighet, men med risk för att ni tröttnar, somnar framför datorn och dreglar ner i tangentbordet så valde jag att stanna där. Kanske kommer det fler senare.. för dessa bilder och många fler är nu sparade i en alldeles egen mapp på datorn märkt med "favoriter". De kommer med säkerhet komma till användning på andra sidan jorden när jag får hemlängtan. Frågan är bara om hemlängtan försvinner när man kikar på dem, eller om man ännu mer vill hem till alla underbara?





Liseberg


På liseberg kan vem som helst bli barn på nytt. Så fort man sräckt fram högerhanden, fått ett pappersarmand och en osynlig stämpel så säger det tjoff och benen stter fart mot de stora attraktionerna. Till och med 25 minuters kö går fort. Så fort att man knappt hinner lyssna på säkerhetsreglerna i tv apparaterna ovan huvudet.

image77

Det bästa med den här Lisebergsdagen var att jag fick leka barnslig med dig. Äta alldeles för sora glassar, kasta alldeles för många bollar utan vinst och bli blöt i flumeriden. Jag tror knappt att man kan spendera en treårs dag på ett bättre sätt än springandes och åkandes på Liseberg. Tack för den grymt roliga och fartfyllda dagen älskling! Kärlek

   

Feel good - känsla

någonstans på en gräsmatta i holm 070715, klockan 16.00


     


Tack tjejer för en otroligt mysig eftermiddag. Ni och den efterlängtade solen gör mig glad!


vilket håll du än går


Innan du ger dej av från mej
Så är det nåt du måste förstå
Innan du reser bort så långt från mej
Så finns det nåt jag vill att du ska få

Min hand för pannan
Min tår på kinden
Min kyss så du vet att ändå

Vilket håll du än går, vilket håll du än går
Så följer jag med

Innan du hoppar på din buss
Och målar hela himlen grå
Innan du gör ditt eget Exodus
Så finns det nåt jag vill att du ska få

Min hand för pannan
Min sorg, mitt hjärta
Mitt ord så du vet var jag står

Vilket håll du än går, vilket håll du än går
Så följer jag med



Gessle inspirationen fortsätter... o hjälp vad bra den här var live.

Visst är det skrämmande hur nära verkligheten dessa orden känns?




Gessle - turnépremiär



Juni, juli, augusti
(Hon vill ha) Puls
Pratar med min müsli (hur det än verkar)image72
En händig man
På promenad genom stan
Vilket håll du än går
Hannas kärlekspil
Det hjärta som brinner
En sten vid en sjö i en skog
När alla vännerna gått hem
Jag skulle vilja tänka en underbar tanke
Kung av sand
Här kommer alla känslorna (på en och samma gång)
Födelsedag
Fru Nordin
Spegelboll
Gå & fiska!

Extra:
Om du kommer ihåg
Tycker om när du tar på mej
Ljudet av ett annat hjärta
Ska vi älska så ska vi älska till Buddy Holly

Extra extra:
Sommartider
Min hälsning



Strålande strålande!  Positivt överraskad. För att summera kvällen:

stressigt, paraplyförbud, limegrön klisterlapp, godisremmar, tuggummikladd, skotrampar-trick á la mattias, allsång, stureplan och span, känslor, basdunk, egen-och-ensam-bakom-tältet-plats, småbarn med hörselskydd, regn men torr, gyllenefeber och du, "endast för en händig".




Sommar, när den är som bäst!

 image68

Vilken tur att jag tog en vända till stugan idag! Utan mig hade våra stugor snart simmat omkring i byn och sedan forslats ner till havet och vidare till atlanten. Små stugbåtar i all ära, men det är inte kul när tygskorna blir totalgeggiga i gigantiska minisjöar, och när man tvingas ta på sig regnstövlar och regnjacka.
 
Som ni ser på bilderna så jobbade jag hårdast av alla, och utan att skryta så var det jag som drog iväg över 1000 liter vatten från fel, till rätt plats. Så det så!

  

(eller så var det inte riktigt så det gick till... men vi säger det, så kan jag känna att jag gjort lite nytta idag!)


smile, smile, smile.

image64

Sju tjejer, studsmatta, 10-sekunders korttagning, tacos, godis, marängswiss och illamående, brottning i soffan, buzz, buzz och mera buzz, porrfilm, fis-stank, rap-os, fniss, skvaller, tjuvade poäng och rödblinkande knappar.




RSS 2.0