På röda mattan


I söndags var det Oscars i Hollywood och gissa vem som rörde röda mattan, fotograferades med Oscar och poserade framför hollywood-skylten?! MOI! Om ni av någon anledning missade mig på TV så får ni här en enkel liten visning från galan of my life. enyoj!

image218


Personligen, I just looove my dress and my God you can't even tell that i spent six month in big fat land.
Wow vilka kurvor!

Nu tänker ni där hemma "hur lyckades hon hålla klänningen så fin och ren när det regnade mesta tiden av dagen?" och självklart kära fans ska jag svara på den frågan. Jag hade ca 12 personer som såg till att jag såg exakt lika fin ut på mattan som jag gjorde sekunderna innan i min otroliga lomousin. Det är också därför som ni kanske missad mig på TV, då mina assistenter i stort sett döljde hela mig när de fixade och bättrade på min make up.  Så där har ni svaret och en exklusiv bild från Oscars galan i Hollywood.


image220
Ja just det.. jag missade en liten detalj. Ni vet den där figuren som alla går och släpar runt på och är "down to tears" over.... that's me! Javisst är det så! På bilden jämte kan ni se mig och min arme som efter i söndags intagit ex antal kändishem. Vi gör det med stolthet och glans ( och om nätterna tassar vi runt i kändishemmen och leker lyxfruar...)




 

Förstår förresten inte varför folk klagar på att jag inte skriver längre... jag är ju super aktiv på resedagboken och facebook !! :P  Nu ska hur som helst en övertrött Oscars satyett gå och lägga sig i sin röda klänning (ja, jag vet inte heller hur det ska gå till att sova i samma säng som 12 assistenter... ) och vänta på att få vakna upp som lyxfru.
What a wonderful life.



RSS 2.0