Hajskräck - på riktigt!

Jaha... så sprack all säkerhet man byggt upp inom sig. "There is no sharks in San Diego. Don't worry!" Jag har varit så stolt över mig själv som vågat ta mig ut i havet, guppat ensam i bayen och plaskat med fötterna från bryggan tidigare... men efter dagens artikel och nyheter på tv så vet jag inte om jag kommer våga det igen....
(kan ju säga att det tar en knapp timme att köra från coronado till solana beach)


Vithaj bakom dödlig attack i Kalifornien



Pensionerade krigsveteranen Dave Martin , 66, simmade under ett träningspass i tritlon vid sjutiden på morgonen lokal tid utanför Solana Beach, norr om San Diego i södra Kalifornien, när han attackerades av en haj. Enligt LA Times ropade mannen "Haj" innan han blev biten.

Två av simmarna framför hörde hans rop och han se hur han lyftes upp över vattenytan och sen drogs ned under den. De lyckades få in honom till stranden men han avled av skadorna innan ambulans nådde platsen.


Hajen bet honom i båda benen enligt polisen vid Solana Beach. Enligt hajexperten Richard Rosenblatt från Scripps Institution of Oceanography tyder hur attacken genomfördes och såren på att det handlar om den största nu levande rovfisken, vithajen.

- Det här är med största sannolikhet en stor vithaj, sa han till reportrar enligt LA Times.

Polisen har stängt av delar av stranden samtidigt som man söker efter hajen med helikoptrar. Hajattacker är ovanliga längs Kaliforniens södra kust, men har däremot rapporterats längre norrut, nära San Francisco.


Gryson for Target


Okej, såhär är det. Efter Hawaii blev det så tomt i plånboken att jag var tvungen att låna två dollar för att kunna parkera till gymmet. Well, min snålvecka är över och jag har äntligen fått veckans lön på kontot, vilket innebär att jag snarast ska bege mig till närmsta target för att inhandla den här underbara vävda väskan. Har länge kikat runt efter en vävd väska men satt i halsen varje gång pga de höga priserna. Lyckligtvis har target (we love target) fått in en underbar collection a la Gryson.

image229image230


Den lilla pouchen kostar bara 20 dollar (vilket min budget tycker om).
Har dock stor beslutsångest för vilken färg jag ska sikta in mig på..... blå till mina skor, eller hederlig svart?

 


H A W A I I


Nu har jag äntligen börjat våga hoppas på att jag kommer iväg imorgon...


image228

Waikiki, sol, 30 graders värme och Emelie, I'm on my way!




kärlek runt halsen





image227


Laura har pysslat med barnen och förra veckan fick hon hem sitt resultat;
Jack och Claires fineravtryck i små silverhängen. På baksidan står deras initialer och födelsedatum.
Otroligt gulligt och personligt. Kärlek att bära med sig överallt!

Spana in hemsidan för andra fina ideer,
www.prairiecreations.com





RSS 2.0