Kom kossorna!

Camp SP04k blev till slut en riktigt bra roadtrip och jag är så glad att vi spenderade klasskassan på att göra något tillsammans. Eller ja, tillsammans o tillsammans.... vi var tjugo av trettio men lyckades ändå med buller och bång genomföra den otroliga campingturen. Vi smällde upp tält, bäddade i husvagnar, badade i sjön och bastade för 300 kronor, vi gjorde pommes på grillen och andades rök i vindskulet hela natten. Tack vare Malin och Malin fick vi även gå tillbaka till bäbisstadiet med blöjor, springa utklädda och posa, sjunga, hejja och lära oss lite mer om varandra. Ästad bondgård var lattjo men kort och det är bara att gratulera det rosa laget! Måste också hurra för att  våra oorganiserade klassråd, och bestämd vilja, trots allt tog oss bort från skolan till slut!

 

image30

    

Forever young


Vad är väl en bal på hotellet? ...alldeles, alldeles underbar!
Som Lisa. hoppandes och glad sa; Det här är en av de bästa kvällarna i mitt liv, o jag kan inget annat än att instämma.

Röda mattan var för kort o jag skulle kunna gå igenom folkmassan om och om igen,  bara för att det var en så härlig känsla. Hela dagen skulle jag vilja leva om bara för att känna just den lyckliga, vuxna (?) och fantastiska känslan att gå på bal!

Kommer att minnas Gustavs kanon-tal till kvinnan, Elles skönsång som fick hela salongen att resa på sig och gråta, Lisas vattenattack mot min klänning, himlen som ljusnar, ömma fötter och kliande håruppsättning, alla vackra och glada människor, poolbadarna ;) och mycket mycket mycket mer.

image20

image16

   

  

    

Tack till alla som gjorde kvällen till en kväll värd att minnas!
 

ett litet tips

Sjukt bra...                                                                                                                                            

image10
                                                                                                                       ...till dig, Anna!

Jag vill baka fler cupcakes med dig

     
image12

image11

image13

Lisi och Ellan, -07


California dreamin'



Den 27 augusti blir det att packa för ett år i USA hos familjen Collins. Först några dagar i New York och sedan över till den motsatta kusten för Coronado, barnbus, sea world och palmer. Kanske man kan klämma in en o annan surflektion mellan bus i trädgården, plugg och San Diego livet, förhoppningsvis!

Soon,  Laura and John, Claire, 6, and Jack, 4. I'm so happy!



Vad är väl en bal på slottet..?


Klänning, check. Skor, check. Väska, check. Hår och smink, check. Fina naglar, check. Välplockade ögonbryn, check. Danstränat med Edde, check. Fixat smycken, check. Bil, check. Paraply? CHECK!
Inte för att jag hoppas på regn, men enligt hallandsposten så blir det aningens blött och blixtrigt på söndag, suck.

Kanske man borde byta ut pumpsen till regnstövlar istället? kanske, check.









Finding Nemo


image7

Efter den här bilden blir det definitivt inte sushi till kvällsmat


At world's end


Igår var det världspremiär av Pirates of the caribbean, at world's end, på röda kvarn 23.59.

                                                                   
 

go and see it.    

Give me some love


Högklassig kärleksmiddag med SP04k idag!
Strålande tal och talare som påpekade att vi verkligen är snyggast, bäst och vackrast, trots att vår förätt (första året på sture) smakade illa. Talare som vågade peka ut killarna i klassen och beundra oss alla tjejer. Talare som pratade om förändring på grund av tjejligan och att vi i tvåan faktiskt var lite söta, sura och salta.
Vi är färdigbakade och redo att tas ur ugnen. Vi har gjort en tårta och får alla en bit av kakan. Vi har gått från gråa hårbollar till svanar enligt Annelie och enligt Matts är vi allt på k.

Enligt Matilda är vi redo för dagen med stort D om 16 dagar 12 timmar och 6 minuter och vi kan alla, förhoppningsvis, stava till kärlek med sex bokstäver eftersom vår efterrätt trots allt blev väldigt lyckad.


        
image6

summer of -07


Det finns en lång lista på allt vi lovat göra i sommar och eftersom det kanske är den sista sommaren med gänget så borde vi gasa på med alla happenings. Inget mer "det-måste-vi-göra-i-sommar-löften" som aldrig blir av.
Jag vill grilla, övernatta i skogen, åka inlines med Malin till tylösand, strandmysa, festa tills solen gå upp, äta grönsaker i parken, se disneyfilmer hela natten och äta glass på torget.


sommar 2006


En blogg?


Ja, varför inte? Ett sätt att varken tappa bort sig själv eller andra.
Ett
säkert kort för sommaren, yes!


                                                      ps. en vecka till studentbalen och 19 dagar till studenten!


RSS 2.0